ALWAYS IN STYLE

Spoznajte blagovno znamko

ŠMIGOC ELEGANCE

Začetki naše poti segajo v leto 1969, ko smo začeli samostojno obrtniško pot. Sprva skromna obrtniška delavnica se je z leti trdega dela in kvalitetnih izdelkov povečala, pridobila je vse večji kader zaposlenih, gradilo se je na nenehnem tehnološkem razvoju, ki je potreben za doseganje vrhunskih rezultatov. Iz generacije v generacijo se je prenašalo tako znanje kot tudi izkušnje, zagnanost za delo, kvalitetni medsebojni odnosi, ki so temelj uspešnega podjetja.

Vsaka generacija si je prizadevala, da podjetje nenehno izboljšuje v smislu tehnološkega razvoja in kakovosti izvedbe. Z nenehnimi izboljšavami na vseh področjih tako danes podjetje zastopa že tretja generacija, ki si prizadeva razširiti ponudbo izdelkov z novo blagovno znamko Šmigoc Elegance.

Šmigoc Elegance je skupek večletnega raziskovanja kakovostih materialov in proizvodnih procesov, katerega končni rezultat so vrhunski izdelki. Z blagovno znamko Šmigoc Elegance želimo predstaviti izdelke, ki so izdelani iz najkakovostnejših materialov v lastni proizvodnji.

Šmigoc Elegance - kakovost, tradicija, izdelano v Sloveniji

Meni x