KAKO PRAVILNO ZLIKATI SRAJCO?

A
A

Danes vam bomo razkrili hiter postopek za likanje moških srajc. Likanje je opravilo, ki ga sovražijo tako moški kot ženske.

Kdo dandanes sploh še lika posteljno perilo ali celo spodnje perilo, kar so počele naše mame in babice? Redkokdo.

 

Preberete lahko tudi  – “Srajca iz bombaža?”

Srajce, tako ženske, kot moške, je enostavno treba zlikati, pa če jih še tako skrbno posušite. Da bi vam ta opravek vzel kar najmanj dragocenega prostega časa, je treba imeti predvsem dober likalnik in poznati morate nekaj likalnih TRIKOV. Katere vam bomo predstavili danes.

 

Zraven dobrega likalnika moremo najprej na likalno desko položiti brisačo. S paro malo osvežimo brisačo in nato začnemo likanje srajce. V prvem koraku zlikamo ovratnik tako, da ga čisto odpremo. Nato zlikamo ramena, ki jih najlažje zlikamo na ožjem delu likalne deske. Ko boste zlikali ramena, lahko zlikate oba sprednja sprednja dela in hrbet.

Bodite pozorni, da je rob srajce na robu likalne deske. Pozorno je treba zlikati tudi okrog vseh gumbov. Skoraj ste že konec. Zlikati še je treba samo rokave. Če se vam pojavijo zlikane gube, jih poškropite z vodo (priporočamo, da uporabite pršilko za vodo) in nato še hitro enkrat zlikate. Srajco še samo obesite na kakovosten obešalnik in že je pripravljena za nošenje. Tako boste vedno ostali elegantni.

 

Sledite nam na družabnih omrežjih FB / IG

 

Prijavi se na e-novice in prejmi poseben popust na prvi nakup v naši spletni trgovini.

Meni x