Spomladanski kos, ki ne sme manjkati v omari

A
A

Blejzerji niso le za v službo in poslovna srečanja. Čas je, da ga začneš uporabljati za vse priložnosti. Pomlad je naravnost odlični čas, ko lahko nosiš blejzer čez cel dan. Zdaj moraš izbrati še samo pravega. V Šmigoc Elegance imamo odlično izbiro elegantnih blejzerjev, ki se odlično podajo vsem našim srajcam, tako eno barvnim kot tudi večbarvnim srajcam. Zato nikar ne odlašaj z nakupom najbolj pomembnega kosa v svoji omari.

 

Preberi tudi “KAKO VEDETI, KATERA VELIKOST SRAJCE JE PRAVA?”

Črn blejzer je primeren za vsako priložnost

 

Eden izmed najbolj vsestranskih kosov oblačil je zagotovo črn blejzer. Prihranil ti bo ogromno časa, ki ga izgubljaš pred ogledalom. Ko izbiraš svoj nov blejzer bodi pozoren na kroj, kakovost, material in tudi barvo gumbov. Na vse to smo zelo pozorni tudi v Šmigoc Elegance, kjer še posebej poudarjamo, da je kakovost materialov zelo pomembna. Zato za oblačila Šmigoc Elegance uporabljamo le najboljše materiale. V njih se boste počutili zelo udobno in elegantno.

 

Sledite nam na družabnih omrežjih FB / IG

ŠmigocElegance_Blejzer_blog

Top kombinacija, ki je vedno videti elegantno

 

Zelo enostavno in top učinkovito sta kombinacija blejzerja in kavbojk. Razlogov je veliko, a največji je ta, da so kavbojke športen kos, eleganten blejzer pa poskrbi za odlično ravnovesje, zato je dobra izbira. Pozimi in poleti ne igra vloge, poskusi tudi s svetlimi odtenki, ki zelo lepo poživijo podobo. Že veš kaj boš uporabil za naslednjo top elegantno kombinacijo?

 

Prijavi se na e-novice in prejmi poseben popust na prvi nakup v naši spletni trgovini.

Meni x